Breaking news

FC Barcelona a câştigat Supercupa Europei la fotbal

loading...

FC Barcelona a câştigat marți seară la Tbilisi, Supercupa Europei, după ce a învins cu scorul de 5-4, câştigătoarea Ligii Europa, FC Sevilla.

fc barcelonaFinala SuperCupei Europei la fotbal, sută la sută iberică, desfășurată în prezența a 55.000 de spectatori aflați pe stadionul “Boris Paichadze Dinamo Arena” din capitala Georgiei, a fost câștigată de FC Barcelona.

Cele două rivale spaniole au oferit un adevărat regal fotbalistic. FC Sevilla a deschis scorul după numai trei minute de joc, în urma unei lovituri libere executate de argentinianul Ever Banega.

Starul Barcelonei, argentinianul Lionel Messi reușind să întoarcă rezultatul în mai puțin de 10 minute, prin două goluri superbe, ambele din lovituri libere, în minutele 7 și 16.

Însă FC Barcelona a preluat controlul jocului și a marcat cel de-al treilea gol în minutul 44, prin Rafinha, din pasa uruguayanului Luis Suarez.

FC Bacelona și-a mărit avantajul imediat după pauză, prin Suarez, care în minutul 52 a făcut 4-1.

Sevilla a reușit să reducă din diferență în minutul 57, când căpitanul Jose Antonio Reyes a înscris cel de-al doilea gol al andaluzilor.

Golul le-a dat aripi jucătorilor de la Sevilla, care au înscris pentru a treia oară în minutul 72, în urma unei lovituri de la 11 m transformată de Gameiro, după un fault în careu comis de Mathieu, care a văzut doar cartonașul galben.

Trupa lui Unay Emery a realizat imposibilul în minutul 82, când a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, prin noul intrat Konoplianka, ducând meciul în prelungiri.

Însă, în repriza de prelungiri, FC Barcelona a reușit să marcheze prin atacantul Pedro Rodriguez, golul care i-a adus mult-râvnitul trofeu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata