Breaking news

Fanii dinamoviști au uimit lumea cu coregrafia cu îngeri de la meciul cu Steaua

loading...

Coregrafia fanilor dinamoviști de pe Național Arena la derby-ul cu Steaua, de duminică seară, au impresionat în toată lumea.

coregrafie fani dinamoFanii dinamoviști de la peluza Cătălin Hâldan, au oferit duminică seară, un moment de senzație la startul derby-ului cu Steaua de pe Național Arena.

Suporterii au creat un spectacol unic, de zile mari, care a cuprins toată peluza alb-roșilor.

Fanii „câinilor” au afișat o coregrafie 3D în care idolii din Ștefan cel Mare, Cătălin Hîldan și Florea Dumitrache erau prezentați ca niște îngeri, pe un teren de joc.

Scenografia a stârnit admiraţie inclusiv în tabăra rivalilor dar și în presa internațională. Un teren de joc format din cartoane verzi şi din care ieşeau monumental busturile legendelor dinamoviste Cătălin Hîldan şi Florea Dumitrache a fost imaginea serii în Europa şi în lume, mai multe site-uri preluând imaginile de pe cel mai mare stadion al României.

Voi, generaţii ce veniţi din urmă, să ştiţi că numele e scris de ei” a fost mesajul afișat de peluza dinamovistă altături de coregrafia 3D.

Nbcsports.com, unul dintre cele mai cunoscute portaluri de peste Ocean a avut doar cuvinte de laudă la adresa fanilor dinamoviști: Întreaga scenă, cu acei îngeri care păreau să o protejeze pe Dinamo, arată grija suporterilor pentru istoria clubului favorit şi viziunea lor despre moştenire şi nemurire. Aici, în America de Nord, există de asemenea fani care produc spectacole extraordinare, precum cei de la Portland şi Seattle. Totuşi, ceea ce au reuşit românii duce totul la cu totul alt nivel. Fanii lui Dinamo au fost fantastici.

Meciul dintre Steaua și Dinamo s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata