Breaking news

FABULOS |Halep a renăscut precum pasărea Phoenix, e în finala de la Toronto

loading...

Simona Halep s-a calificat sâmbătă seară în finala de la Toronto după ce a învins-o în semifinale, în două seturi, pe italianca Sara Errani.

simona halep - australian open 2015După două luni de pauză și după eșecul din primul tur de la Wimbledon, Halep dă semne că renaște din propria cenușă precum legendara pasăre Phoenix.

Simona Halep s-a impus sâmbătă seară, în semifinale, în fața italiencei Sara Errani, în două seturi, scor 6-4, 6-4, după două ore și 36 de minute d ejoc istovitor și spectaculos.

Halep a luptat pentru fiecare minge și a câștigat. A avut o atitudine de învingătoare și a reușit să revină de fiecare dată în set și în meci.

Simona Halep a câștigat primul set al semifinalei cu italianca Sara Errani, cu 6-4, după 42 de minute de joc. După ce în debut a ratat două mingi de break iar mai apoi și-a pierdut serviciul, Halep a revenit în set și a câștigat patru game-uri consecutive. La 4-2 a ratat o nouă minge de break, iar la 5-4 a servit pentru adjudecarea setului, lucru case s-a și întâmplat.

Halep a debutat cu break în setul doi, dar imediat, italianca a făcut re-break, iar românca a reușit să-și ia serviciul înapoi și să revină la conducerea setului. dar italianca a reușit egalarea la 4-4, după ce Halep a făcut dublă greșeală. Însă și-a recuperat rapid serviciul, a făcut 5-4 și a ajuns în postura de a servi pentru calificarea în finala de la Toronto. Și după ce a ratat trei mingi de meci și i-a anulat italiencei o minge de re-break, Halep a câștigat partida după ce Errani a returnat afară.

În finală, Halep ar putea juca cu Serena Williams, însă, doar dacă liderul mondial o va învinge astă seară în semifinale pe Belinda Bencic.

Pentru accederea în finala de la Toronto, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 227.640 dolari și 585 puncte WTA. Iar dacă va câștiga finala, românca pleacă acasă cu 900 puncte WTA dar și cu un cec în valoare de 456.000 dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata