Breaking news

EXCLUSIV | Marius Copil: Sunt pregătit să-l înving pe Wawrinka

loading...

Marius Copil a declarat marți, pentru exclusivNEWS.ro, după victoria din primul tur de la Australian Open, că este pregătit să-l învingă în turul doi pe elvețianul Stanislas Wawrinka, câștigătorul din 2014.

marius copil - stanislas wawrinka - australian openMarius Copil, singurul român prezent pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open a reușit marți, o victorie senzațională în primul tur.

Venit din calificări, Copil l-a eliminat în trei seturi pe ibericul Pablo Andujar, locul 43 mondial, scor 62-,6-2,7-5. Românul a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro că este mulțumit de cum a jucat și de faptul că el a condus jocul tot timpul și la final a ieșit învingător.

Partida a fost bună, am jucat bine, am fost agresiv până la 5-3 în setul trei, după aceea am am devenit puțin cam defensiv, dar mi-am revenit repede , nu pot să zic că am avut emoții la început meciului, am intrat cu încredere, am știut că pot să câștig și mă bucur că la sfârșit am ieșit eu victorios. Sunt mulțumit cum am jucat pentru că am fost agresiv, m-am dus peste el, am fost la vole de multe ori, am făcut multe puncte cu voleul. deci toate bune . mă bucur că am avut eu tot timpul inițiativa în joc și nu l-am lăsat pe el să mă plimbe în stânga și în dreapta, din spate. Emoții la ultimul game nu am avut, mă gândeam deja că am terminat meciul și trebuia să fiu mai atent, asta a fost singura greșeală, dar emoții nu am avut”, a declarat Marius Copil pentru exclusivNEWS.ro.

Cât privește partida de joi, cu elvețianul Stanislas Wawrinka, favorit 4 și deținătorul trofeului la Australian Open, Marius Copil a declarat: Sunt pregătit să înving. Intru pe teren cu gândul că am să câștig. Nu mă gândesc cu cine joc.

În 2013, Marius Copil a fost învins în primul tur la Mastersul de la Madrid, de Stanislas Wawrinka, în două seturi, scor 6-4, 6-4. Joi, Copil își poate lua revanșa în fața elvețianului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata