Breaking news

EXCLUSIV | Marius Copil: Am avut mari emoții. Mă bucur că m-am calificat la Australian Open

loading...
0 6

Marius Copil a declarat în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro, la 45 de minute după ce a obținut calificarea pe tabloul principal la Australian Open, că a avut mari emoții în partida de azi și că se bucură enorm pentru această performanță.

marius copilexclusivNEWS.ro a obținut în exclusivitate, primele declarații la cald de la Marius Copil, la circa 45 de minute de la încheierea meciului cu australianul Omar Jasika, care i-a adus calificarea în premieră pe tabloul principal de la Australian Open.

Marius Copil a declarat că a avut mari emoții în timpul meciului din cauza presiunii calificării întrucât știa că este favorit și că se bucură nespus de această performanță, cea mai importantă de până acum din întreaga lui carieră.

Mă bucur că am câștigat și m-am calificat pentru prima oară pe tabloul principal la un Grand Slam. Am avut emoții mari, știind că am șansă mare de calificare. Dar mă bucur că am putu să îmi înving emoțiile și am câștigat. Acum începe un tablou nou și trebuie să o iau de la capăt”, a declarat Marius Copil în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Cât privește planurile pentru tabloul principal de la Australian Open, Marius Copil a spus că: Înainte aveam gânduri mari, dar acum vreau să o iau cu pași mărunți. Meci de meci și vedem. Eu intru pe teren să câștig cu oricine ar fi. E o plăcere să fiu cât mai mult timp pe terenurile de aici de la Melbourne. Calificarea de azi este una din cele mai mari realizări ale carierei mele.

Prezent pentru al treilea an consecutiv în turneul de calificare, Marius Copil a reușit în premieră să acceadă pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open 2015.

În primul tur al calificărilor, Marius Copil l-a eliminat în două seturi, scor 6-4, 7-5, pe argentinianul Horacio Zeballos locul 142 mondial și al 11-lea favorit al calificărilor.

Iar în turul doi, românul l-a învins pe neamțul Philipp Petzschner, locul 418 ATP, în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 8-6.

Azi, în turul trei al calificărilor, Marius Copil l-a eliminat în două seturi, scor 7-6(7-4), 6-2, pe australianul Omar Jasika.

Marius Copil este singurul român prezent pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open 2015. În primul tur al competiției de tenis de la Melbourne, Marius Copil va juca cu ibericul Pablo Andujar, locul 40 ATP.

dacă va trece de primul tur, românul ar putea da piept în turul doi cu elvețianul Stan Wawrinka, al patrulea favorit al turneului și deținătorul trofeului din 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata