Breaking news

Eugenie Bouchard îi dă o lovitură dură lui Halep. Joacă la turneul de la București

loading...

Eugenie Bouchard o face sah mat pe rivala sa, Simona Halep. În timp ce românca refuză să mai joace la turneu, canadianca a acceptat să joace la București și să câștige trofeul cucerit în 2014 de Halep.

eugenie bouchard - simona halepOrganizatorii BRD Bucharest Open 2015 au dat lovitura. O aduc la turneu pe canadianca Eugenie Bouchard aflată în prezent pe locul 12 mondial.

Canadianca este marea rivală a româncei Simona Halep, pe care a eliminat-o în 2014 în semifinale la Wimbledon.

În timp ce Simona Halep spune pas turneului de la București, canadianca a acceptat wild-cardul organizatorilor și după Wimbledon vine la Arenele BNR ca să câștige trofeul.

Halep spune că nu mai joacă la București pentru că îi e greu să schime iar suprafața de joc, de la iarbă la zgură și apoi pe hard. În schimb, deși nu joacă în turneu, vine la competiție ca să se joace cu copii la Kids Day.

”Anul trecut, după turneu, am ramas făra puteri. M-am dus să joc pentru public, pentru că am auzit că mulţi au cumpărat bilete pentru a mă vedea. Anul acesta nu am să mai pot participa. Turneul este pe zgură şi vine după turnee pe iarbă. Nu pot schimba din nou suprafaţa. O să vin câteva zile pe acolo, o să mă joc cu copiii, dar nu voi participa. Sper ca fanii români să nu se supere şi să mă susţină în continuare la celalte turnee”, a declarat Simona Halep.

Au confirmat participarea la turneu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Celor patru românce li s-ar putea alătura și alte jucătoare din România venite din calificări.

Pe tabloul principal de simplu de la BRD Bucharest Open 2015 vor participa 32 de jucătoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata