Breaking news

Eugen Trică este noul antrenor al echipei CFR Cluj

loading...
0 6

Eugen Trică va antrena echipa de fotbal CFR 1907 Cluj-Napoca din această iarnă. Fostul internațional a semnat un contract cu echipa ardeleană, pentru un an și jumătate.

eugen trica - cfr clujEugen Trică revine pe banca celor de la CFR Cluj, al doi ani de la primul mandat de antrenor al clujenilor. Eugen Trică va fi ajutat de o echipă tehnică formată din secundul Francisc Dican, care a activat până acum ca interimar, Cristi Moldovan — antrenor cu portarii și Gabor Barta — preparator fizic.

“Am semnat pe un an şi jumătate. Sunt foarte fericit că m-am întors. Am spus de când am plecat că voi reveni pe banca CFR-ului. Nu pot vorbi deocamdată de obiectiv. Trebuie să vedem ce jucători rămân şi ce se va întâmpla. Eu am planuri mari. Eu vreau mai mult. Eu îmi doresc să mă bat la titlu. Cu actualul lot ne batem la titlu. Dacă vor rămâne toţi jucătorii ne putem lupta cu Steaua”, a spus Eugen Trică pentru prosport.ro.

Vasile Miriuță a antrenat pe CFR în primele 15 etape ale campionatului, dar apoi a plecat la Gyor, în ultimele două runde ale turului echipa din Gruia fiind condusă de interimarul Feri Dican.

Eugen Trică a câștigat două titluri de campion al României ca jucător la CFR Cluj. Acesta a antrenat până în prezent la Universitatea Craiova (2010), Juventus București (2013 și 2014-2015), CFR Cluj (2012-2013) și UTA (2013-2014).

CFR Cluj a terminat turul Ligii I pe locul secund, cu 34 de puncte, la 9 puncte de liderul Steaua.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata