Breaking news

Eliminare bombă la Wimbledon | Novak Djokovic, învins în turul trei de către Sam Querrey

loading...

Novak Djokovic, liderul mondial în ierarhia de simplu masculin și principalul favorit al turneului de la Wimbledon, a fost eliminat, sâmbătă, în mod surprinzător de Sam Querrey.

novak djokovicNovak Djokovic își ia adio de la Wimbledon încă din turul trei al competiției. După ce a câștigat ultimele două ediții ale turneului de la Wimbledon, iar în 2013 a jucat finala, sârbul se vede azi trimis acasă încă din runda a treia.

Partida a început vineri, însă a fost oprită de ploaie după primele două seturi câștigate în mod surpinzător de Sam Querrey.

Sâmbătă, după reluarea partidei, Djokovic a câștigat setul trei cu 6-3, după care partida a fost oprită de trei ori în setul patru.

La 44-4, în setul patru, Djokovic a făcut break și apoi a servit pentru câștigarea setului. Și-a pierdut serviciul în mod copilărește și s-a ajuns în tie-break unde deși a condus cu 3-1 și 4-3, a pierdut cu 5-7.

Și după două ore și 56 de minute de joc, Novak Djokovic a fost înfrânt de americanul Sam Querrey aflat abia pe locul 41 în lume.

Este cea mai surprinzătoare eliminare de la Wimbledon din acest an. În 2016, Djokovic a câștigat atât Australian Open cât și Roland Garros.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata