Breaking news

Eliminare bombă la US Open. Samantha Stosur, învinsă de o jucătoare venită din calificări

loading...

Eliminare incredibilă la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Samantha Stosur, câștigătoarea US Open în 2011, a fost eliminată marți seară, încă din primul tur de către americanca Victoria Duval, locul 293 mondial, venită din calificări.

Victoria Duval and Samantha StosurVictoria Duval a produs prima eliminare bombă în primul tur la US Open. A trimis-o acasă pe australianca Samantha Stosur, a 11-a favorită a turneului de tenis de la US Open.

Samantha Stosur a câștigat primul set cu 7-5, l-a pierdut pe al doilea cu 4-6, iar în setul trei a mers cap la cap cu americanca până la scorul de 3-3, când Duval a făcut brake. A urmat la serviciu l-a câștigat și la scorul de 5-3, pe serviciul australiencei a avut prima minge de meci.

Duval a urmat apoi la serviciu unde a reușit să obțină alte trei mingi de meci. În cele din urmă, americanca a izbutit să o învingă pe Samantha Stosur și să se califice în premieră în turul doi la US Open unde va juca cu Daniela Hantuchova.

Cele 100 de puncte câștigate prin calificarea în turul doi la US Open, o vor propulsa pe Victoria Duval în clasamentul mondial iar dacă își continuă parcursul în turul trei, poate fi marea revelație a turneului american.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata