Breaking news

Eliminare bombă la Australian Open. Federer, învins în turul trei de Andreas Seppi

loading...
0 3

Roger Federer, favoritul doi la Australian Open 2015, a fost eliminat vineri, în turul trei de italianul Andreas Seppi, jucător aflat abia pe locul 46 mondial.

roger federer - australian openZiua a cincea de la Australian Open a adus eliminarea favoritului numărul doi al turneului de simplu masculin. Elvețianul Roger Federer a fost eliminat în mod surprinzător, în turul trei, de  Andreas Seppi.

Italianul a câștigat primul set cu 6-4, apoi în setul doi s-a impus în tie break cu 7-6(7-5). După care a cedat setul trei cu 4-6. Andreas Seppi a reușit să se impună în setul patru în tie break cu scorul de 7-6(7-5) și să se califice în optimi de finală la Australian open.

Italianul era de-a dreptul bulversat de faptul că a reușit să-l învingă pe legendarul Federer.

”Nu știu ce să spun, pur și simplu m-am bucurat să joc pe Rod Laver Arena cu Roger Federer, cel mai mare tenismen din istorie. Să-l bat pe Federer în fața acestei arene plină ochi, este fabulos. Niciodată nu m-am simțit bine jucând în fața lui Federer. Azi m-am concentrat să câștig fiecare serviciu și așa am rămas focusat în meci și am reușit să câștig”, a declarat  Andreas Seppi imediat după finalul partidei.

Prezent pentru a zecea oară consecutiv pe tabloul principal de simplu masculin, Andreas Seppi a reușit azi să-și egaleze performanța reușită în anul 2013.

foto:ausopen.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata