Breaking news

Elena Bogdan s-a calificat pe tabloul principal de la Acapulco

loading...

Elena Bogdan s-a calificat luni noapte pe tabloul principal de simplu feminin de la Acapulco, turneu WTA de tenis dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari și 280 de puncte.

elena.bogdanElena Bogdan a eliminat-o în ultima rundă a calificărilor pe columbianca Mariana Duque-Marino, a șaptea favorită a turneului de calificare.

Bogdan s-a impus în trei seturi, în fața columbiencei, după două ore și 9 minute de joc, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6(7-1).

Calificarea pe tabloul principal de simplu feminin îi asigură 19 puncte WTA și un cec în valoare de 1925 de dolari.

În turneul de calificare de la Acapulco au fost și româncele Raluca Olaru și Ana Bogdan. Raluca Olaru a fost eliminată în primul tur de Irina Falconi, scor 1-6, 0-6, iar Ana Bogdan a fost eliminată în turul doi de Mariana Duque-Marino, scor 4-6, 1-6.

Elena Bogdan este calificată și în primul tur la dublu feminin unde face pereche cu Nicole Melichar. În primul tur, românca și americanca vor juca cu perechea formată din mexicancele Victoria Rodriguez și Marcela Zacarias.

Luni seară, în primul tur la dublu feminin la Acapulco, Raluca Olaru și partenera sa de dublu Kateryna Bondarenko, au fost eliminate de cuplul Kiki Bertens/Johanna Larsson, în trei seturi, scor 6-2, 6-4, 6-10.

În primul tur la simplu feminin, Elena Bogdan, aflată acum pe locul 527 mondial, va juca cu americanca Lauren Davis, locul 55 mondial. dacă ajunge în sferturi de finală, Elena Bogdan ar putea juca cu Maria Sharapova, principala favorită a turneului de tenis de la Acapulco.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata