Breaking news

Elena Bogdan a ratat calificarea în sferturi de finală la Acapulco

loading...

Elena Bogdan a fost eliminată miercuri seară, în optimi de finală, la Acapulco, de slovaca Magdalena Rybarikova, locul 50 mondial.

elena bogdanRomânca, venită din calificări, a cedat partida în optimi după doar 45 de minute de joc, cu Magdalena Rybarikova, scor 0-6, 2-6.

Oboseala acumulată în cele trei meciuri din calificări, plus cel din primul tur cu americanca Lauren Davis, locul 55 mondial, și-au spus cuvântul în partida de azi.

Elena Bogdan a jucat extrem d slab, a făcut 4 duble greșeli și a avut un procentaj la primul serviciu de doar 56%. Majoritatea mingilor au fost returnate fie în afara terenului fie în fileu.

Elena Bogdan rămâne cu performanța de a se fi calificat în premieră în carieră în optimile de finală ale probei de simplu feminin de la Acapulco, dar și cu 48 de puncte WTA și cu un cec în valoare de 3.310 dolari.

Românca a câștigat la Acapulco mai multe puncte decât are în prezent, 45 la număr.

Aflată în prezent pe locul 527 mondial, Elena Bogdan va urca de luni, 162 de locuri, până pe poziția 358.

Elena Bogdan va juca azi și în primul tur la dublu feminin la Acapulco, alături de Nicole Melichar. Cele două vor juca cu perechea formată din mexicancele Victoria Rodriguez și Marcela Zacarias.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata