Breaking news

Ediție aniversară la BRD Năstase Ţiriac Trophy în cinstea lui Ilie Năstase

loading...

BRD Năstase Ţiriac Trophy, cel mai important turneu de tenis din România, îi dedică legendarului Ilie Năstase o ediţie aniversară în care vor fi celebrate performanţele atinse de marele campion român.

ilie nastase la brd tiiac trophyPrimul jucător numărul unu din istoria tenisului mondial a fost Ilie Năstase, pe 23 august 1973. BRD Năstase Ţiriac Trophy va sărbători prin Ediţia Aniversară Ilie Năstase cei 40 de ani de la acel moment istoric şi sutele de performanţe realizate de marele campion.

Ediţia Aniversară Ilie Năstase va avea loc între 20 şi 28 aprilie 2013, la Arenele BNR, şi va include mai multe evenimente speciale, care se vor bucura de participarea lui Ilie Năstase.

Pe plan global, ATP îl va celebra pe Ilie Năstase, alături de foştii jucători numărul unu mondial din 1973 încoace, prin “ATP Heritage”, campanie desfăşurată pe tot parcursul anului, ce include printre altele o serie de evenimente speciale, o lansare de carte şi un documentar.

Plăcerea de a juca a fost întotdeauna pentru mine mai importantă decât clasamentele. Uneori am pierdut meciuri care mi-au făcut enormă plăcere. Nu meciuri importante, dar unele în care executasem lovituri care mă încântaseră, lovituri nebuneşti pe care le exersasem la antrenamente şi pe care le-am executat perfect la meci. Eu doream cu adevărat să joc tenis, să mulţumesc spectatorii, dacă era posibil, şi în acelaşi timp să înving“, a declarat fostul mare jucător în “Autobiografia Mr.Năstase”.

Anul acesta, iubitorii tenisului spectacol îl vor putea vedea pe Ilie Năstase într-un meci demonstrativ de dublu, Enel “4 Stele Pline De Energie”, pe 27 aprilie, de la ora 18,00. Năstase va face echipă cu unul dintre foştii săi parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta, iar de cealaltă parte a fileului se vor regăsi maestrul demonstrativelor, iranianul Mansour Bahrami, şi Andrei Pavel.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata