Breaking news

E oficial. Alexandrion Grup, principalul partener al clubului Universitatea Craiova

loading...

Clubul de fotbal Universitatea Craiova și compania Alexandrion Grup au parafat un parteneriat.   

alexandrion groul - u craiovaFelix Grigore, managerul general al Universității: Alexandrion Grup este un brand de succes, care a adus bani în fotbalul românesc și am lucrat împreună la Unirea Urziceni unde am avut rezultate notabile.

Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Grup, a spus: Mă simt foarte bine aici în Oltenia, în prezența dumneavoastră. Cu domnul Felix Grigore am lucrat și am scris istorie împreună. Alexandrion Grup are o implicare în sport de 20 de ani, aceasta este în structura business-ului nostru. Este un început al colaborării cu Universitatea Craiova și ne dorim să fim parteneri de cursă lungă, iar implicarea noastră să crească an de an. Avem în vedere și programe de atragere a suporterilor. Urez echipei mult succes, rezultate cât mai bune. Voi face tot posibilul să fiu în tribune la meciul cu Dinamo. Simt că va câștiga Universitatea.

Alexandrion Grup România este cel mai mare producător de băuturi spirtoase din România, cu două unități de producție active – la Bucov, în județul Prahova, acolo unde se află Distilerii Alexandrion și la Rădăuți, în județul Suceava, acolo unde se află fabrica Saber.

În cei peste 20 ani de activitate, compania a creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, fiind vândute peste 230 de milioane de sticle de băutură.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata