Breaking news

După Olimpiadă, Flavius Koczi face praf și mondialele pe aparate

loading...

Flavius Koczi a ratat calificările la toate cele trei aparate la care a concurat la Mondialele de Gimnastică Artistică din Belgia. 

kocziDupă eșecul de la Jocurile Olimpice din 2012, Flavius Koczi eșuează lamentabil și la Mondialele pe aparate de la Antwerp. Unde nu a prins nicio finală. Considerat liderul lotului olimpic masculin și speranța pentru o medalie la Mondiale, Flavius Koczi se dovedește a fi ratangiul numărul unu al României. Semn că nu mai este de nivel mondial ca și gimnast și este timpul să se lase de sportul ăsta.

Flavius Koczi concurat în calificări la sărituri, sol și cal cu mânere. La a sărituri a obținut doar 14.083, după 14.900 la prima săritură și 13.266 la a doua.

La sol, unde avea pretenție de medalie, Koczi a făcut praf exercițiul cu notă de plecare 7, obținând la execuție doar 7.933. Cu un total de doar 14.933, românul a ratat și finala la sol.

Flavius Koczi a ratat finala și la cal cu mânere unde a obținut doar o notă de 11.766, cu dificultate 5.3 și execuție de 6.466.

Andrei Muntean a ratat și el calificările la paralele(15.033) și inele(15.066).  Doar doi din cei cinci gimnaști români care au luat startul în calificări, au reușit să prindă finalele pe aparate.

Marius Berbecar s-a calificat în finala la paralele și sărituri iar Cristian Bățagă la individual compus.

Marius Berbecar a câştigat la sărituri cu o medie de 14,916 puncte, în timp ce la paralele a primit 15,600 puncte.

loading...
3 Comentarii
  1. LA spune

    Pai foarte bine, ca la Olimpiada l-au lasat pe Dragulescu acasa si l-au luat pe Koczi! Na ca acum a facut-o lata inca 1 data …Cine-si asuam responsabilitatea pt pregatirea slaba a lui Koczi? Vrem explicatii! S-au bagat bani in antrenamente

  2. mdr spune

    Atat va place sa scrieti ,sa comentati aiurea si sa dati vina pe el. Dragulescu nu a fost pregatit pentru Olimpiada ,nu ca l-a luat pe Flavius in locu lui. Nimeni nu ii atat de tampit sa nu-l duca la concurs daca ar avea sanse. Despre articol, frumos din partea ta sa-l numesti ratangiu. Nu ai stiut sa copiezi notele de plecare ale lui Marius , dar tu iti dai cu parerea despre Flavius si ca ar trebui sa se lase? Lasa-te tu de publicat articole!

  3. mdr spune

    Apropo , banii ce s-au ‘bagat’ in antrenamente, sunt bani de la tine din buzunar?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata