Breaking news

După 20 de ani, atletismul bucureștean va avea o nouă conducere!

loading...

Asociația Municipală de Atletism a fost înființată și condusă timp de peste 20 de ani de același om, care acum are 84 de ani. Adunarea generală pentru alegeri va avea loc marți, 31 octombrie 2017, în sala de atletism “Lia Manoliu”.

atletismCandidatul la președinția Asociației Municipale de Atletism din București care dă speranțe relansării atletismului din capitală este Paul-Tiberius Coman.

La 23 de ani a organizat 3 ediții ale unui cros cu peste 1.000 de participanți în fiecare an și în prezent ocupă funcția de Director General al unei agenții specializate în marketing online și consultanță de business.

Student masterand al ASE, Paul și-a coordonat colegii mai mici (peste 100) in diferite stagii de practică și activități de voluntariat.

El este manager de proiect pentru cea mai mare academie de marketing și management sportiv din Europa de Est, Sports Business Academy, ambasadorul oficial în România al Leaders in Sport. În cadrul academiei a îndrumat iubitori ai sportului în lucrări de marketing și management ai sportivilor și evenimentelor sportive, management financiar al entităților sportive și sponsorship.

Alți candidați au mai multă experiență în atletism chiar și de peste 40 de ani. Totuși, Paul consideră că experiența lui de 7 ani în atletism nu este de neglijat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata