Breaking news

Duckadam este noul Președinte al echipei Steaua

loading...

Helmuth Duckadam, eroul Stelei din finala istorică a Cupei Campionilor de la Sevilla, este noul preşedinte al echipei de fotbal Steaua București.

BETIS SEVILLA - STEAUA BUCURESTIPatronul Gigi Becali a negociat azi-noapte cu Duckadam,  preluarea funcţiei de preşedinte al Stelei, după ce Emeric Ienie și-a dat demisia odată cu plecarea antrenorului Victor Pițurcă. De asemenea, Becali a ţinut să precizeze că Ilie Dumitrescu se va ocupa doar de partea sportivă, el refuzând atribuţiile pe care le avea predecesorul său, Victor Piţurcă. “Ilie mi-a spus că vrea să fie colaborator, nu angajat. Ilie nu vrea bani, ci vrea să fie plătit cu respect. Contractul va fi făcut pe 1 RON pe perioadă de un an în care el a propus obiectivul: să iasă campion”, a mai spus finanţatorul Stelei.

Ilie Dumitrescu şi-a dorit un preşedinte cu o carte de vizită impresionantă la Steaua şi pare să îl fi obţinut. După ce Anghel Iordănescu a refuzat oferta în urma deciziei lui Gheorghe Hagi de a nu reveni în Ghencea ca antrenor, Becali l-a convins pe Duckadam, care a evoluat pentru Steaua timp de patru ani, între 1982 şi 1986, cucerind Cupa Campionilor Europeni, în finala căreia a apărat patru lovituri de pedeapsă consecutive.

După ce s-a retras din fotbal, Duckadam şi-a încercat norocul, printre altele, şi în politică. În 2004 a intrat în Partidul Noua Generaţie, condus de Gigi Becali, fiind preşedintele filialei Arad a grupării politice a finanţatorului Stelei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata