Breaking news

Drăgulescu: Îmi pare rău că Flavius Koczi a dezamăgit la Mondiale

loading...

Marian Drăgulescu, cel mai valoros gimnast român din toate timpurile, este surprins de eșecul lamentabil al lui Flavius Koczi la Mondialele pe aparate de la Antwerp.

dragulescu si kocziFlavius Koczi, speranța echipei masculine de gimnastică a României, la o medalie la Mondialele din Belgia, a ratat calificarea la cele trei aparate unde a concurat. Marian Drăgulescu, de opt ori campion mondial, și ultimul gimnast român medaliat cu aur la Mondiale, nu își explică evoluția slabă a fostului său coleg.

”Mare păcat că nu și-a jucat șansa. S-a intrat cu note foarte mici în finalele de la sol și sărituri. Era șansa vieții lu acum. Toată lumea își pusese speranțe în el. Era principalul favorit la medalii. Îmi pare rău pentru el, pentru că a dezamăgit. Era un campionat cu o finale mai ușoare. La sărituri, în afară de coreean, care este foarte bun, bătălia era deschisă pentru medalii. Iar la sol, în afară de japonez, care a avut o evoluție bună, iarăși bătălia era deschisă. E clar că nu a lucrat ce a trebuit”, a declarat Marian Drăgulescu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Marele campion mondial, îi recomandă lui Koczi să îi facă o evaluare serioasă și să stabilească ce așteptări are el de la el.

”Părerea mea este că totul pleacă de la el. Să ia lucrurile în serios. Să își stabilească ce așteptări are de la el și să muncească pe măsură, de zece ori mai mult decât a făcut-o până acum. Talent are, mă așteptam să se califice măcar într-o finală mondială. Păcat, a dezamăgit pe toată lumea”, a mai declarat Marian Drăgulescu.

Flavius Koczi concurat în calificări la sărituri, sol și cal cu mânere. La sărituri a obținut doar 14.083, după 14.900 la prima săritură și 13.266 la a doua.

La sol a primit doar 14.933, iar la cal cu mânere a obținut doar o notă de 11.766. Ratând astfel toate cele trei finale pe aparate.

Eșecul de la Mondialele din Belgia, vine după cel din 2012, de la Olimpiadă, unde nu a reușit să obțină vreo medalie și în plus de asta s-a retras și din finala de la individual compus pe motiv că nu avea șanse al medalii.

În aceste condiții, cu două eșecuri usturătoare și consecutive la două competiții majore, se pune întrebarea: ”Cine îl ține în brațe pe Flavius Koczi?!”

loading...
1 Comentariu
  1. LA spune

    Foarte corecta ultima intrebare! I-au luat sansa lui Dragulescu de la JO de la Londra si i-au pus-o lui Koczi in brate! Pacat!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata