Breaking news

Dragoș Dima a urcat 69 de locuri în clasamentul mondial ATP

loading...

Bucureșteanul Dragoș Dima a reușit să urce 69 de locuri în clasamentul ATP de simplu masculin, la nivel mondial, până pe poziția 665 în lume, cu un total de 38 de puncte.

dragos dima - atpDragoș Dima își continuă ascensiunea în 2014, reușind să urce de la o săptămână la alta, în ierarhia mondială, de simplu masculin.

Grație celor opt puncte cucerite la Turneul ITF de 15000 de dolari de la Iași, unde a jucat semifinala, Dragoș Dima este de azi pe locul 665 în lume. Este cea mai bună clasare a bucureșteanului de 22 de ani, din întreaga lui carieră de tenisman profesionist.

De azi, Dragoș Dima devine al zecelea jucător din România, prin prisma clasamentului. Iar de săptămâna viitoare va mai urca alte alte 30 de locuri în clasamentul ATP întrucât săptămâna trecută a jucat semifinala și la Turneul ITF 10.000 de dolari de la Mediaș unde a cucerit 6 puncte.

De luni, Dragoș Dima va juca pe tabloul principal de simplu masculin al turneului ITF de 15.000 de dolari de la Brașov.

Cornea Vlad a reușit o urcare spectaculoasă de 98 de locuri în ierarhia ATP, până pe poziția 975, cu un total de 12 puncte. Aceasta fiind cea mai bună clasare a lui Vlad Cornea, din întreaga carieră.

Teodor Nicolae Marin a urcat și el 123 de locuri ATP, până pe poziția 1343, la fel ca și Jecan Mircea Alexandru, care de azi e pe locul 1393.

Tudor Sulea a urcat 214 locuri ATP, iar Cătălin Fifea a reușit recordul de poziții urcate, dintre toți tenismenii români, 283, fiind acum pe locul 1577 în lume.

clasament atp romani

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata