Breaking news

Două medalii de aur pentru România la Cupa Mondială de la București

loading...

România a câștigat două medalii de aur, una de argint și una de bronz în prima zi a  Cupei Mondiale de judo feminin organizată la București pentru a doua oară, în istora competiției, prima ediție a fost organziată în 2006.

ALINA DUMITRUCele două medalii de aur au foost căștigate de campioana olimpică de la Beijing, Alina Dumiru care a învins-o la categoria 48 kilograme, pe Carmen Bogdan iar ce-a de adoua medalie a fost câștigată de Corina Căprioriu la categoria 57 de kilograme, după ce a învins-o  pe Sarah Loko (Franţa).

La evenimentul din Capitală, care se va încheia duminică, este prezent şi preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer.

În lupta pentru medalia de bronz la categoria 52 de kilograme, Monica Ungureanu a învins-o pe chinezoaica Hee, după doar un minut, prin ippon, o performanţă similară ratând Andreea Chiţu, la categoria 57 de kilograme, în disputa cu sportiva germană Miryam Roper.

Judo-ul feminin românesc încheie astfel prima zi a Cupei Mondiale de la Bucureşti cu patru medalii: două de aur (Alina Dumitru şi Corina Căprioriu), una de argint (Carmen Bogdan) şi una de bronz (Monica Ungureanu).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata