Breaking news

Doi fani ai echipei Petrolul Ploiești, împușcați de jandarmi

loading...

Bătaie generală între suporterii echipei Petrolului Ploieşti și jandarmi, în centrul orașului. În urma altercației, două persoane au fost împușcate de forțele de ordine.

proeste violente suporteri ploiestiBătaie, scandal și împușcături la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiești și Steaua București. Suporterii echipei Petrolul s-au luat la bătaie cu jandarmii, după ce anterior, aceştia fuseseră întorşi din drumul spre meciul Steaua-Petrolul.

Centrul orașului Ploiești a fost duminică seară devastat de scandalul dintre suporteri și jandarmi. Supărați că au fost întorși dn drum deși au cumpărat bilet la meci, fanii Petrolului au cerut explicații jandarmilor și au cerut să vină prefectul de Prahova. Ca să îi calmeze, jandarmii au folosit gaze lacrimogene.

”150 de persoane din galeria Petrolului au refuzat să meargă spre domiciliu şi au agresat forţele de ordine aruncând cu pietre. În cele din urmă, situaţia s-a calmat. Au fost jandarmi care au fost loviţi de pietre, dar nu de natură să necesite îngrijiri medicale. Probabil i-a nemulţumit că au fost întorşi la intrarea din Bucureşti şi nu au fost lăsaţi să vizioneze meciul”, a declarat Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Prahova.

În urma violenţelor, mai mulţi jandarmi au fost loviţi de pietre, iar doi dintre ei au primit îngrijiri medicale de la echipajele de ambulanţă, fără a fi transportaţi la spital. Jandarmii au ripostat violent, bătând crunt mai mulţi fani.

Meciul Steaua – Petrolul, disputat duminică seara pe stadionul Ghencea, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata