Breaking news

Dinamo eliminată din Europa League de Hajduk Split

loading...

Câinii roșii au fost eliminați din preliminariile Europa League de corații de șa Hajduk Split, după ce au fost învinși în manşa a doua a turului III preliminar al competiţiei cu un sec 3-0.

dinamo-hajdukDeși porneau ca favoriți în calificarea în Europa league, dinamoviștii au fost învinși categoric, cu un scor de neprezentare, 3-0 și asta după ce în manșa tur se impuseseră cu 3-1. Prima repriză a fost catastrofală pentru Dinamo, primind trei goluri, marcate de Ante Vukusic (12), Mario Brkljaca (23), Marin Tomasov (38).

După pauză, meciul s-a schimbat radical, Dinamo a controlat jocul autoritar şi a pus presiune la poarta gazdelor. Subasic a respins şutul lui Torje (50), Ad. Cristea a reluat pe lângă poartă (57), portarul croat a intervenit din nou bine la şutul lui Torje (58), iar N’Doye a trimis cu capul pe lângă poartă (59).

Hajduk a avut o ocazie mare prin Ibricic, al cărui şut din lovitură liberă a fost scos in extremis de Curcă de la vinclu (65). Hajduk a mai temperat jocul, Dinamo nereuşind să mai pună în pericol poarta croaţilor.  Dinamo părăseşte cupele europene la primul său eşec din acest sezon, unul la scor de forfait, care evidenţiază gravele probleme din apărarea sa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata