Breaking news

Dinamo București a învins echipa Aalborg Handball în Cupa EHF

loading...

Dinamo București a reușit să se impună sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei daneze Aalborg Handball, cu scorul de 28-25 (17-12), în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi” din Buzău, în Grupa A a Cupei EHF.

romania-jucatori-handbalDinamo București a bifat sâmbătă a doua sa victorie în grupă și și-a consolidat locul al doilea în Grupa A a Cupei EHF la handbal masculin.

Românii au început cu dreptul și a condus cu 2-0 (min. 3), danezii au egalat (2-2, min. 6), dar apoi Dinamo s-a desprins la trei goluri, 5-2 (9). Dinamo și-a mărit avantajul la cinci goluri, 12-7 (20), iar diferența maximă a fost de șapte goluri, 15-8 (25), pentru ca la pauză scorul să fie de 17-12 pentru echipa lui Eliodor Voica.

Aalborg a avut un reviriment în debutul reprizei secunde, apropiindu-se la doar două goluri, 18-16 (37), dar apoi Dinamo a refăcut ecartul, 21-16 (46). Dinamo și-a menținut constant un avans de patru-cinci goluri, iar în cele din urmă a câștigat fără emoții cu 28-25.

Înaintea partidei dintre Fraikin BM. Granollers și SC Magdeburg, pe primul loc se află echipa germană SC Magdeburg, cu 6 puncte, urmată de Dinamo, 5 p, Fraikin BM. Granollers, 2 p, Aalborg Handball, 1 p.

Dinamo va juca și următorul meci tot acasă, pe 20 martie, cu Fraikin BM. Granollers.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata