Breaking news

Dinamo 2-2 cu Pandurii Tg Jiu

loading...

Echipa de fotbal Dinamo București  a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu echipa Pandurii Tg Jiu, din etapa a III a din cadrul Ligii I.

dinamo.panduriiCâinii roșii au egalat în ultimele 6 minute din repriza a doua și au câștigat in extremis un punct, după ce în prima repriză au fost conduși cu 0 -2 de echipa Pandurii Tg Jiu. Ciprian Brata a marcat primul gol pentru Pandurii iar Orac a marcat pentru 2-o după ce a executat o lovitură de la 11 metri.

În repriza a doua jucătorii de la Pandurii nu au mai jucat nimic, lucru taxat de fotbaliștii dinamoviști. Andrei Cristea a marcat primul gol pentru Dinamo în minutul 84 iar 5 minute mai târziu Marius Niculae a adus egalarea pe tabela de joc.

Pandurii nu au știut să gestioneze avantajul celor două goluri și să câștige toate cele trei puncte puse în joc. Finalul de meci i-a aparținut lui Dinamo, în timp ce fotbaliștii de la Pandurii au cedat fizic și nu au mai putut decât să țină cu dinții de scor. Dinamo pleacă din Oltenia doar cu un punct și încearcă să își revină după shocul eliminării din preliminariile Europa League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata