Breaking news

Din 1 iulie, Stanleybet dă startul pariurilor sportive și online

loading...

Stanleybet, unul din cei mai mari operatori de pariuri sportive tradiţionale la nivel european, deschide din 1 Iulie 2015 „porţile” online-ului pentru jucătorii din România.

stanleybetCompania Britanică se numără astfel printre primele case de pariuri care oferă românilor, în condiţii de deplină legalitate, posibilitatea de a paria online direct de pe propriul calculator, tabletă sau telefon mobil.

Platforma Stanleybet de pariere online, disponibilă pe www.stanleybet.ro, îşi propune să devină rapid un standard de referinţă în domeniu, mai ales că la baza acesteia stă şi experienţă de peste 11 ani de interacţiune cu pariorul român.

Pe platforma online, jucătorii vor putea paria pe evenimente sportive atât înainte de fluierul de start, cât şi după acesta, prin facilitatea de pariere live.

Contextul intrării pe piaţa pariurilor online din România este dat de recentele modificări legislative care au creat cadrul operării legale a jocurilor de noroc la distanţă, online.

Pariurile Online nu reprezintă o noutate pentru români, acestea fiind practicate de mulţi ani pe teritoriul ţării noastre, însă în afară cadrului legal. Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a reuşit în scurt timp să adopte măsuri de intrare în legalitate a activităţii de jocuri de noroc online şi să deschidă calea licenţierii organizatorilor în România. Obţinerea licenţei pentru desfăşurarea activităţii şi în mediul online era pasul firesc pentru Stanleybet, care pune astfel la dispoziţia tuturor pariorilor aceeaşi oferta de pariuri sportive atât de apreciată de comunitatea clienţilor agenţiilor Stanleybet”, a declarat Liviu-Petrişor Popovici, Country Manager Stanleybet pentru România.

Despre Stanleybet
Prezent pe piaţa din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet îşi oferă în prezent serviciile în peste 360 de agenţii, din aproape 100 de localităţi.

Obiectivul Stanleybet a fost şi rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 11 ani de prezenţa în România, Stanleybet şi-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câştigat încrederea clienţilor şi a contribuit activ la evoluţia pieţei de pariuri româneşti.

Cu o experienţă de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenţii de pariuri în 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Germania, Italia şi România.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata