Breaking news

Digi Sport, transmite în exclusivitate Campionatul Mondial de Motociclism Viteză în următorii trei ani

loading...

Digi Sport va transmite în direct şi în exclusivitate, începând din 20 martie până în 9 noiembrie 2014, cele 3 clase alecelei de-a 65-a ediţie a Motomondialului de Viteză: Moto GP, Moto 2 şi Moto 3.De asemenea, Campionatul Mondial de Motociclism Viteză va putea fi urmărit la Digi Sport şi în următoarele douăsezoane, 2015 şi 2016.

Digi SportPasionaţii sporturilor cu motorvor putea urmări în întregime cele 19 weekend-uri competiţionale, cuprinzând antrenamentele, calificările şicursele, din cele treiclase de concurs.

Deschiderea oficială a celui de-al 65-lea sezon din istoria competiţiei, se va desfăşura în Qatar în ziua de 20 martie, iar prima etapă poate fi urmarită pe circuitul de la Doha, Losail, în 23 martie.

Sezonul 2014 al Moto GP se anunţă deosebit de spectaculos în contextul în care pe grila de start se vor afla patru foşti campioni mondiali: italianul Valentino Rossişi spaniolii Marc Marquez, Jorge Lorenzo şi Dani Pedrosa. Cel mai îndrăzneţ obiectiv pentru acest sezon îl reprezintă încercarea lui „Il Dottore” Rossi de a obţine cel de-al 10–lea titlu mondial din carieră, mai alesîn condiţiile concurenţeiredutabile pe care o va întâmpina.

„Prin transmiterea în exclusivitate a următoarelor trei sezoane, continuăm să le oferim telespectatorilor noştri spectacolul unic al sportului cu motor pe două roţi. Pentru că sezonul 2014 se anunţă a fi deosebit de interesant, profesioniştii Digi Sport vor oferi fanilor posibilitatea de a trăi experienţe de neuitat pe parcursul Motomondialului de Viteză prin calitatea transmisiunilor, comentariilor, analizelor şi emisiunilor dedicate competiţiei mondiale.Campionatul Mondial de Motociclism Viteză completeză în acest an portofoliul de transmisiuni din sporturile cu motor de pe Digi Sport: cursele auto din Indycar Series, DTM, FIA Formula 3 European Championship, Volkswagen Scirocco R-Cup şi Porsche Carrera Cup.a declarat George Dobre, redactor-şef Digi Sport.

Noutăţile absolute ale acestui sezon vor fi cele două etape sud-americane care se vor desfăşura în Argentina, pe circuitul Temas de Rio Hondo, şi în Brazilia, pe circuitul Brasilia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata