Breaking news

Digi Sport 1 transmite meciul lui Bute cu Jean Pascal

loading...

Digi Sport 1 va transmite în exclusivitate pentru România, meciul de box disputat duminică 18 ianuarie, la Montreal de românul Lucian Bute împotriva lui Jean Pascal.

bute si jean pascalBute se luptă duminică, la Montreal, pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal.

Este prima gală din acest an a pugilistului român, iar Digi Sport 1 transmite, în direct şi în exclusivitate, de la ora 03.00, ora României, prima luptă a lui Bute din noiembrie 2012 încoace, atunci când  românul l-a învins pe Denis Grachev și şi-a adăugat în palmares centura NABF la categoria semigrea.

Înaintea duelului cu Jean Pascal, Bute s-a arătat extrem de încrezător în șansele sale.

“M-am antrenat foarte bine, nu există absolut nimic care să mă oprească. Sâmbătă va fi un spectacol în ring, îmi doresc să câștig și sunt convins că o pot face”, a declarat pugilistul român după antrenamentul de marți, care a fost deschis publicului.

Meciul dintre Lucian Bute și Jean Pascal, difuzat exclusiv în România de Digi Sport 1, este principalul eveniment al galei, care va începe în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:00. Main event-ul Galei de la Montreal, meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va fi difuzat pe Digi Sport 1 la ora 06.00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata