Breaking news

Digi Sport 1 transmite amicalul dintre Steaua și Borussia Dortmund

loading...
0 14

Primul meci amical al campioanei României la fotbal, Steaua București, se va disputa sâmbătă 17 ianuarie, în compania echipei germane, Borussia Dortmund și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Digi Sport 1.

steaua - borussia dortmundDebut în Spania! Steliştii debutează în acest sezon fotbalistic cu meciul amical de pe arena Rico Perez, din Alicante, împotriva nemţilor de la Borussia Dortmund. Amicalul face parte din campania de pregătire a a echipei roş-albaştrilor, înaintea debutului noului sezon fotbalistic.

Sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 17.30, Digi Sport 1 difuzează, în direct şi în exclusivitate, prima partidă din acest an a echipei antrenate de Costel Gâlcă.

Fără Sânmărtean şi Szukala, care au părăsit cantonamentul pentru a pleca în Arabia Saudită, Steaua a reuşit să trezească interesul localnicilor- deja s-au vândut circa 1000 de bilete la case și se așteaptă ca la meciul de sâmbătă să fie prezenți la stadion câteva mii de telespectatori.

Meciul va fi transmis ÎN DIRECT ŞI ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro  și m.digisport.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata