Breaking news

Dezastru în fotbal: Israel învinge Romania cu 2-0

loading...

romania israelÎnceput dezastruos de an pentru naționala de fotbal a Romaniei care a pierdut în această seară, la Timișoara, cu scorul de 2-0, în fața reprezentativei Israelului.

Cu toate că publicul timișorean s-a prezentat în număr foarte mare la acest meci amical tricolorii au eșuat lamentabil în a-i mulțumi. În prima repriză reprezentativa Romaniei nu a arătat mare lucru, singurii remarcați fiind George Florescu, convocat în premieră la națională, și Marica după ce a încercat cîteva șarje ofensive.

Finalul primei reprize a adus și primul gol al reprezentativei Israelului, marcat de jucătorul lui FC Liverpool Yossif Benayoun, după o combinație superbă cu un coechipier.

Repriza a doua a adus multe schimbări în ambele echipe. În naționala Romaniei a debutat și Pădurețu, jucătorul echipei Unirea Urziceni, care însă nu a schimbat aproape nimic în jocul nostru. Romania a atacat mai mult însă fără a avea ocazii mari.

Jocul s-a închis după ce Neșu a faultat fiind anterior deposedat în preajma careului, iar centralul a acordat penalty. Barda a executat perfect si Israel a dus scorul la 2-0.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata