Breaking news

DEZAMĂGITOR | Horia Tecău și Florin Mergea, bătuți măr în Cupa Davis

loading...

Horia Tecău și Florin Mergea au dezamăgit crunt, sâmbătă, în Cupa Davis, unde au jucat la dublu pentru România împotriva perechii slovace Andrej Martin/Igor Zelenay. Românii au jucat catastrofal și au pierdut partida în trei seturi.

tecau - mergea - cupa davis - slovaciaHoria Tecău locul cinci mondial la dublu și Florin Mergea locul 7 mondial, au fost bătuți măr de doi no name în tenisul de dublu masculin.

Andrej Martin și Igor Zelenay au jucat în premieră împreună la dublu masculin și au reușit să producă marea surpriză în Cupa Davis. I-au învins clar și fără drept de apel pe proaspătul câștigător de la Wimbledon și pe semifinalistul de la turneul londonez.

Românii au fost praf atât pe serviciu cât mai ales la retur. În timp ce slovacii reușeau mingi spectaculoase grație unei deplasări incredibile în teren, românii abia se mișcau pe zgura constănțeană.

Primul set l-au pierdut cu 5-7, pe al doilea cu 3-6, pe serviciul lui Tecău, iar în setul trei, la 5-3, românii au ratat două mingi de re-break. După care slovacii au trecut în avantaj și au câștigat partida grație returului mult afară dat de Horia Tecău.

Drept urmare, România este condusă după trei meciuri, cu 2-1, întrucât vineri, Marius Copil a câștigat partida cu Norbert Gombos, iar Adrian ungur a fost învins de Martin Klizan.

Duminică se vor disputa ultimele două partide de simplu. Marius Copil va juca cu Martin Klizan, iar Adrian Ungur cu Norbert Gombos.

Ca să poată câștiga partida cu Slovacia, românii trebuie să câștige ambele partide de simplu de sâmbătă.

Câștigătoarea întâlnirii dintre România și Slovacia va disputa barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis. Iar țara care va pierde partida, va evolua în primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africană.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata