Breaking news

David Ferrer s-a calificat în premieră în finala de la Miami

loading...

David Ferrer s-a calificat vineri seară, pentru prima dată în finala turneului Masters de la Miami, după ce l-a învins în semifinale pe germanul Tommy Haas.

david ferrer si tommy haasSpaniolul David Ferrer, al treilea favorit al turneului de tenis de simplu masculin de la Miami, s-a calificat în premieră în ultimul act.

Neamțul Tommy Haas, cel care l-a eliminat în optimi pe Novak Djokovic, numărul unu mondial și în sferturi pe francezul Gilles Simon, al 11-lea favorit, nu a mai reușit să îl învingă și pe David Ferrer.

Tommy Haas a câștigat primul set cu 6-4 și l-a pierdut lejer pe cel de-al doilea cu 2-6. În debutul setului trei, neamțul a făcut brake pe serviciul lui Ferrer, dar și-a pierdut serviciul și astfel situația s-a egalat.

La scorul de 3-1 pentru Haas, neamțul și-a pierdut serviciul, ibericul a făcut 3-2, egalat la 3-3 și a reușit să revină în avantaj cu 4-3. Haas a continuat să rateze astfel că ibericul s-a impus cu 6-3 în setul decisiv.

Astfel, după două ore 2 minute și 28 de secunde, David Ferrer s-a impus în fața lui Tommy Haas, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3.

Pentru accederea în semifinale, Tommy Haas va primi un cec în valoare de 175.900 de dolari și 360 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata