Breaking news

Daniela Hondiu, medalie de bronz la sambo în cadrul Jocurilor Europene de la Baku

loading...

Daniela Hondiu a cucerit luni, la Jocurile Europene de la Baku, medalia de bronz, în limitele categoriei 60 kg, la sambo.

daniela hondiuDaniela Hondiu a învins-o în meciul decisiv pe Yaiza Jimenez Lopez din Spania.

În sferturi de finală, românca a trecut de israelianca Kahal Shafrir, după care, Hondiu a fost învinsă în semifinale de Kalina Stefanova, din Bulgaria.

Dar cu noroc, românca a câștigat meciul pentru bronz cu Jimenez Lopez.

În vârstă de 25 ani, legitimată la CS Farul Constanța, Daniela Hondiu a cucerit în 2014 medalia de bronz la Europenele de la București și aurul la Mondialele de la Tokyo.

Alți doi sportivi români au ratat șansa de a cuceri o medalie de bronz la sambo, Codrina Ionescu (cat. 52 kg) și Orlando Gruia (cat. 57 kg), Valentin Damian (cat. 74 kg) și Radu Malcic (cat. +100 kg).

În prezent, România are unu total de șase medalii: trei de argint și trei de bronz. Andreea Iridon a cucerit o medalie de argint la bârnă și una de bronz la paralele, Roxana Borha și Elena Meroniac au luat argintul la kaiac dublu — 500 m, Marius Berbecar a cucerit bronzul la paralele, iar a treia medalie de argint a fost adusă de grupul Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Gabriel Bocșer și Lucian Săvulescu, pentru ca Daniela Hondiu să ia bronzul la sambo (cat. 60 kg).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata