Breaking news

Daniel Ghiță, învins a doua oară de Rico Verhoeven, la kickboxing

loading...

Daniel Ghiţă a fost învins, duminică dimineață, la Los Angeles, de olandezul Rico Verhoeven în meciul pentru titlul mondial de kickboxing, al categoriei grea.

daniel ghita - Rico VerhoevenDupă cinci partide grele și epuizante, Daniel Ghiță a pierdut partida cu olandezul, la puncte, cu scorul de 3-0, la fel ca și anul trecut, când românul a acuzat că Rico Verhoeven a fost avantajat de arbitri.

Românul a fost precaut și a pierdut, încasând mai multe lovituri din partea olandezului, decât a putut el da. În runda a patra, Daniel Ghiță s-a dezechilibrat de două ori și a căzut pe ringul de box, după ce a încercat să-și lovească adversarul, însă s-a ridicat repede.

Daniel Ghiţă, fosta gardă a președintelui României, era mai hotărât ca niciodată să îl doboare pe olandez, mai ales că în lupta precedentă s-a considerat nedreptăţit de arbitraj. Numai că românul a fost epuizat în ultimele două runde și nu a mai fost capabil să se lupte de la egal la egal cu olandezu, care a părut mai fresh și mai lucid în meci.

„Este un campion fals. Nu cred ca Rico e rivalul meu. Am fost dezamăgit că am dat altcuiva şansa de a lua ceea ce mi se cuvenea. Acest lucru a fost trist pentru mine. În opinia mea şi a tuturor experţilor care au văzut meciul, eu am câştigat primele două runde, el pe a treia, nu cum a fost decizia”, a spus Daniel Ghiță înainte de meci.

Fost campion mondial la categoria grea, Ghiţă a pierdut în octombrie 2013 în faţa olandezului, după o decizie partajată, contestată de staff-ul românului.

Însă din păcate, românul nu a reușit să îi ia centura lui Verhoeven, în gala Glory.

Cunoscut pentru cele mai dure lovituri de picior din circuit, Ghiţă are în palmares 50 de victorii la profesionişti, dintre care 39 obţinute înainte de limită şi 10 înfrângeri.

Rico Verhoeven are şi el un palmares impresionant. Recunoscut pentru rezistenţa sa, olandezul de 25 de ani are 43 de victorii, dintre care 8 obţinute înainte de limită şi 7 înfrângeri.

În gala de la Los Angeles a luptat şi Bogdan Stoica, în turneul piramidal Last Man Standing, numai că a fost învins în sferturile de finală. La 24 de ani, Bogdan Stoica are un palmares impresionant: 38 de victorii, 29 obţinute înainte de limită şi 5 înfrângeri. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata