Breaking news

CSM București, victorie la limită în Liga Campionilor în fața campioanei Rusiei, Rostov Don

loading...

Echipa de handbal feminin, CSM București a reușit joi seară, să se impună în fața campioanei Rusiei, Rostov Don, în Liga Campionilor.

romania handbal femininCSM București a învins la limită, echipa Rostov cu scorul de 26-25, joi seara, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana Rusiei a pierdut primul meci la Bucureşti, după 8 luni de succese în Liga Campionilor unde au izbutit 11 victorii.

Nicio echipă nu a reuşit să le învingă pe rusoaice, care au înregistrat un singur rezultat de egalitate, la Budapesta, cu Ferencvaros.

Campioana României a jucat însă cu multă determinare şi cu dorinţă, Final Four-ul de la Budapesta, din 7-8 mai, fiind un motiv îndeajuns de a da totul. Cele două echipe au fost ca doi jucători de şah în prima repriză, balanţa oscilând înspre ambele. Niciuna nu s-a desprins la mai mult de două goluri.

Jorgensen a intrat cu mare poftă de joc după cele trei luni de stat pe tuşă, dar şi dorinţa prea mare strică câteodată. Au fost trei goluri pentru daneză, dar şi alte şase aruncări aiurea.

Carmen Martin a fost, în schimb, senzaţională, iberica ridiculizând-o pe campioana olimpică Katrine Lunde de pe extrema dreapta. Cu fenomenala Ilina în centru, Rostov a intrat în avantaj la cabine, 12-11. Mai era însă încă o repriză de joc.

9 aprilie se va disputa returul dintre Rostov şi CSM. Învingătoarea din dubla manşă va fi debutantă în Final Fourul de la Budapesta, 7-8 mai 2016.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata