Breaking news

CSM București s-a calificat în premieră în finala Ligii Campionilor la Handbal feminin

loading...

Pentru prima dată în istorie, CSM București, prezentă în premieră în Liga Campionilor, a reușit să se califice în finala competiției europene după ce sâmbătă a eliminat în semifinale echipa macedoneană Vardar Skopje.

csm bucuresti - finala ligii campionilorCampioana României e la un pas de a cuceri în premieră Liga Campionilor. CSM București s-a calificat în premieră în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, după o victorie uriașă în semifinala cu formația macedoneană Vardar Skopje, scor 27-21 (14-9), la Budapesta, în Papp Laszlo Arena.

Croata Jelena Grubisic a fost cea mai bună jucătoare a echipei bucureștene, cu o prestație deosebită în poarta echipei antrenate de danezul Kim Rasmussen.

După 21-22 și 25-30 cu Vardar în grupa principală, CSMB a predat o veritabilă lecție de handbal echipei macedonene.

În finala de duminică, echipa din București va înfrunta favorita gazdelor, echipa maghiară Gyor, care a trecut în prima semifinală de Buducnost Podgorica, campioana en titre și echipa Cristinei Neagu, cu 21-20 (11-8).

Finala va avea loc duminică, de la ora 18,45 (ora României), fiind precedată de finala mică, Vardar — Buducnost (16,15).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata