Breaking news

CSM București s-a calificat în Grupele Principale ale Ligii Campionilor

loading...

CSM București a reuşit să se califice sâmbătă, în Grupele Principale ale Ligii Campionilor, după ce a învins formația daneză NFH-Nykobing Falster Handboldklub.

handbal feminin csm bucurestiRomâncele s-au impus cu scorul de 39-26 (18-12), sâmbătă, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, disputat în Sala Dinamo din Capitală.

Danezele au venit să-și vândă scump pielea la București, după cum au arătat în primul sfert de oră. Handbalistele de la Nykøbing au intrat extrem de motivate în teren și au fost determinate să demonstreze tuturor că victoria de pe teren propriu nu a fost o întâmplare.

CSMB și-a luat din plin revanșa după eșecul din Danemarca, 22-25, asigurându-și, totodată, calificarea în grupele principale.

Pentru campioana României au marcat Cristina Neagu 7 goluri, Iulia Curea 7, Nathalie Hagman 6, Isabelle Gullden 5, Amanda Kurtovic 3, Line Jorgensen 3, Oana Manea 3, Marit Frafjord 3, Bianca Bazaliu 1, Aneta Udriștioiu 1.

Meciul a fost arbitrat de franțuzoaicele Charlotte Bonaventura și Julie Bonaventura, iar delegat EHF a fost norvegianul Bjorn Hogsnes.

În celălalt meci al grupei, RK Krim Mercator Ljubljana (Slovenia) a dispus de Vistal Gdynia (Polonia) cu 29-22.

CSMB ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de Krim, 6 puncte, NFH-Nykobing, 4 puncte, Vistal, 0 puncte.

”Tigroaicele” vor juca următorul meci pe 11 noiembrie, la Ljubljana, cu Krim.

La finalul întâlnirii, antrenoarea Helle Thomsen a declarat: După înfrângerea din Danemarca am analizat extrem de multe clipuri video cu adversarele noastre pentru a găsi soluții să le anihilăm pe teren propriu. Astăzi am avut altă atitudine, mai multă energie decât acum două săptămâni. Consider că am fost mult mai bune pe repliere, lucru care ne-a ajutat extrem de mult. Totodată, am avut alături niște fani incredibili, cărora dorim să le mulțumim pentru susținere.

Pentru CSM București urmează o nouă confruntare în Liga Florilor, în deplasare la CSM Slatina, marți, de la ora 19:00. Weekendul următor, Tigroaicele vor da piept cu Krim Ljubljana, în penultima etapă din Grupa A a Ligii Campionilor. Partida se va disputa în Slovenia, sâmbătă, 11 noiembrie, cu începere de la ora 15:00 (ora României).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata