Breaking news

CSM București, învinsă în Cupa EHF de echipa suedeză Ystads IF

loading...

CSM București a pierdut sâmbătă, la limită, partida jucată în deplasare cu echipa suedeză Ystads IF, în Grupa D a Cupei EHF.

handbal-masculin-romaniaCSM București a bifat sâmbătă a doua înfrângere în Grupa D a  Cupa EHF, după ce după ce weekend-ul trecut remiza acasă cu scandinavii, 27-27.

Vicecampioana României a pierdut partida cu suedezii cu scorul de 29-28, după ce la pauză scorul fusese egal, 14-14.

Debutul meciului a fost echilibrat, cu suedezii la conducere pe tabela de marcaj, dar fără să se desprindă. În min. 13, CSM a trecut pentru prima oară în avantaj, 6-7, după care s-a desprins la 7-11 (21), după patru goluri consecutive. Deși Ystads IF a jucat cu un om mai puțin timp de două minute, CSMB a încasat patru goluri la rând și scorul a devenit egal, 11-11. Cele două echipe au mers cap la cap până la pauză, când scorul a fost de 14-14.

Jocul a stat sub semnul echilibrului și în repriza secundă, cele două echipe alternând la conducere până în min. 51, când gazdele s-au dus la două goluri, 24-22. CSMB a reușit egalarea, 24-24 (54), dar apoi Ystads IF s-a dus iar la două goluri, 26-24 (56), iar echipa antrenată de Zvonko Sundovski a rămas mereu în urmă, suedezii reușind victoria cu 29-28.

O importanță au avut și cele două aruncări de la 7 metri ratate de Marius Stavrositu și Sasa Marjanac.
Meciul a fost arbitrat de muntenegrenii Miljan Vesovic și Novica Mitrovic, delegat EHF fiind estonianul Urmo Sitsi.

În clasament, pe primul loc se află Chambery Savoie Handball, cu 5 puncte, urmată de Ystads IF, 5 p, Helvetia Anaitasuna, 2 p, CSM București, 2 p.

CSM București va juca următoarea partidă pe 19 martie, acasă, cu spaniolii de la Helvetia Anaitasuna.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata