Breaking news

CSM Bucureşti, debut în forţă în Liga Campionilor. Victorie mare în faţa lui Gyor!

loading...

CSM Bucureşti a învins vineri seară, în Sala Polivalentă din Capitală, echipa ungară, Gyor, în primul meci din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor.

Handbalistele de la Gyor au început în forţă partida cu CSM şi în patru minute conducea deja cu 2-0.

Graţie jocului Cristinei Neagu, şi cu Paula Ungureanu în poartă, CSM a reuşit să revină în meci şi să încheie prima repriză cu avantaj de două goluri, scor 13-11.

CSM a revenit de la vestiare cu poftă şi mai mare de joc reuşind ca în minut 16 să se distanţeze la cinci goluri, iar cu un minut înainte de fluierul final, să stabilească scorul final 28-22.

Victoria CSM s-a bazat pe trei mari jucătoare:  Cristina Neagu, Paula Ungureanu şi Amanda Kurtovic!

Suntem foarte fericite, le spuneam fetelor că eu nu am peirdut niciodată acasă în faţa celor de la Gyor. Am condus meciul de la un capăt la altul şi am meritat victoria. Am obţinut o victorie mare împotriva echipei Gyor. Apărarea este cheia fiecărui meci, dacă avem apărare bună avem şanse să câştigăm împotriva oricărei echipe. Le mulţumesc celor care au fost în tribune, au fost fantastici şi cu susţinerea lor putem să obţinem victorii importante“, a declarat Cristina Neagu, la final de partidă.

Meciurile următoare pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor:
4 februarie: Midtjylland – CSM București
11 februarie: CSM București – Rostov
26 februarie: Gyor – CSM București
4 martie: CSM București – Midtylland
10 martie: Rostov – CSM București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata