Breaking news

CSM București, calificare dramatică în Grupele Principale ale Ligii Campionilor

loading...

Campioana Europei la handbal feminin, CSM București a reușit vineri seară o victorie la limită în Rusia cu echipa Rostov Don și s-a calificat în mod dramatic în Grupele Principale ale Ligii Campionilor.

csm-bucuresti-rostov-donPentru al doilea an consecutiv, CSM București va juca în Grupele Principale ale Champions League la handbal feminin. Echipa antrenată de Aurelian Roșca a reușit să se impună în fața rusoaicelor de la Rostov Don, deși au fost conduse în prima repriză și cu șapte goluri diferență.

Româncele au făcut o repriză a doua mult mai bună și în minutul 45 conduceau cu 4 goluri avans, scor 19-15. Însă finalul de meci a fost unul dramatic întrucât rusoaicele au recuperat gol după gol și cu un minut înainte de final erau la doar un gol diferență, scor 21-20 pentru CSM București.

Elevele lui Aurelian Roșca au reușit să marcheze în ultimele secunde de joc și să se desprindă la două goluri diferență, scor 22-20.

După 5 meciuri, CSM este pe locul 2, cu 4 puncte, la egalitate cu Midtjylland. Primele 3 echipe se califică mai departe.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata