Breaking news

CSM București a învins echipa Buducnost Podgorica în finala mică a Ligii Campionilor

loading...

Campioana României a câștigat duminică, medaliile de bronz în cadrul Ligii Campionilor, după ce au învins în finala mică, echipa Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

csm bucuresti - liga campionilorCSM București nu a plecat cu mâna goală de la Budapesta. Româncele au demonstrat că au valoare și în 2017 în handbalul european.

CSM București, învinsă sâmbătă de Vardar Skopje cu 38-33, a dominat finala mică disputată în compania echipei Buducnost, antrenorul Dragan Adzic folosind-o pe Cristina Neagu doar în prima parte a meciului. Pentru Neagu a fost ultimul său meci la Buducnost, ea urmând să joace din vară la CSM.

După ce anul trecut a câștigat în premieră trofeul, CSM București a obținut acum medaliile de bronz, o performanță meritorie pentru handbalul românesc.

Jocul a fost strâns după pauză câteva minute, scorul fiind egal, 14-14, în min. 33, dar au venit patru goluri ale campioanei României, pentru 18-14 (40), iar apoi Buducnost nu a mai contat, CSM București câștigând clar, cu 26-20, spre bucuria numeroșilor spectatori români (circa 1.500) aflați în sala din capitala Ungariei.

Finalul a fost emoționant, cu jucătoarele de la Buducnost îmbrățișând-o pe Neagu, aflată în lacrimi, la mijlocul terenului, în timp ce jucătoarele CSM-ului au primit medaliile de bronz de la Narcisa Lecușanu, oficial EHF.

Finala Ligii Campionilor a fost câștigată de echipa maghiară Gyori Audi ETO KC care s-a impus în fața echipei Vardar Skopje cu scorul de 31-30.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata