Breaking news

Cristian Mândru a câştigat turneul de tenis Press Cup Dr. Oetker 2018 de la Curtea de Argeş

loading...

Jurnalistul TVR, Cristian Mândru, a câştigat duminică, cea de-a cincea ediţie a Press Cup Dr. Oetker organizată la Tenis Club Curtea de Argeș. În turneul feminin s-a impus jurnalista Iasmine Vâlcu de la publicaţia Top Tabu.

Cristi Mândru l-a învins în finală, în două seturi, scor 6-0, 6-2, pe Alexandru Hârleşteanu de la revista Sport Magazin, după ce Petre Dumitru de la Vertical News, care se calificase în marea finală, s-a retras în urma unei accidentăr. Pe locul 3 s-a situat Teodor Chiriac de la Sport Profit a câştigat finala mică şi s-a clasat pe locul trei la turneul de tenis al jurnaliştilor de la Curtea de Argeş organizat de Cup Dr. Oetker.

“Sunt fericit că am venit la Press Cup Dr. Oetker, mai ales că ştiu baza aceasta superbă şi am apreciat-o încă din anii precedenţi, când am comentat turnee aici. Totul a fost impecabil, le mulţumesc mult organizatorior. Păstrăvăria Brătioara a fost o surpriză uriaşă, nu mă aşteptam să fie în vârful muntelui aşa condiţii de lux, occidentale. Plus că turneul a fost de o calitate deosebită, iar în finală am avut ceva emoţii”, a spus Cristi Mândru.

Finala feminină a Press Cup Dr. Oetker a fost jucată de campioana olimpică şi mondială Alina Dumitru şi jurnalista Iasmine Vâlcu, cea din urmă s-a impus în două seturi, scor 4-0, 4-2.

În ciuda înfrângerii din finală, Alina Dumitru s-a declarat bucuroasă că a participat la turneul de tenis:

M-am simţit excelent la Press Cup Dr. Oetker şi mă bucur enorm că am venit. O surpriză plăcută a fost această bază sportivă ultramodernă. Apoi mi-a plăcut mult calitatea oamenilor, păstrăvăria Brătioara, drept pentru care o să mai vin aici cu drag. Nu regret că am ales judo-ul, dar sunt convinsă că aş fi avut performanţe şi la tenis, disciplină sportivă care am practicat-o”, a declarat Alina Dumitru.

Cei aproximativ 40 de jurnaliști care au participat la Press Cup Dr. Oetker au avut  parte de numeroase surprize, printre care plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru, Players Party la Şura lui Lică şi crama de la Păstrăvăria Brătioara (www.pastravariabratioara.ro) sau curse cu maşini speciale în zona Golului Alpin şi asta graţie implicării Directorul General Dr.Oetker Romania, Ioan Cozma.

”Asta a fost cea de a 5-a ediţie a Press Cup Dr. Oetker, dar îmi propun să mergem măcar până la ediţia a 35-a. Şi voi jurnaliştii sunteţi nişte campioni, de aceea aţi avut tot timpul invitaţi speciali, precum Ilie Năstase, Ana Maria Popescu sau Alina Dumitru. Am vrut să vină şi mulţi copii, iar la anul anul le vom amenaja un loc de joacă special. Press Cup Dr.Oetker, care deja a devenit o tradiție, dă tonul competițiilor internaționale de mare anvergură găzduite și în această vară la Tenis Club din Curtea de Argeș. Anul acesta organizăm aici două turnee Futures, cu premii de câte 15.000 de euro, Inedit Open Tour, Senioare ITF şi Vitality Open Tour, Seniori, Arges Cup sau Trofeul ‘Victor Hanescu’. Dr. Oetker este singurul partener în toate competiţiile importante, începând de la Fed Cup până la Cupa Davis sau la turneul WTA”, a declarat Directorul General Dr.Oetker Romania, Ioan Cozma, care a premiat câştigătorii.

În cadrul turneului a avut loc şi o partidă demonstrativă unde a evoluat campioana mondială și olimpică la judo Alina Dumitru şi oficialul Dr. Oetker, Alex Schuster.

Organizatorul Dr. Oetker Press Cup a fost Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului a fost Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 au fost: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș.

Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului a fost SCG-Smart Corporation Group.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata