Breaking news

Cozonac, săpun și pastă de dinți, ”cadoul” oferit sportivilor români

loading...

Umiliți în propria țară chiar și de sărbători. Autoritatea Națională pentru Tineret și Sport își cinstește campionii mondiali cu cozonaci și pastă de dinți.

cadou de craciunCei care au adus steagul României pe cea mai înaltă poziţie la competiţii internaţionale, cei care au stabilit recorduri, sunt ”răsplătiți” de sărbători cu cadouri umilitoare.

Elisabeta Badea, campioană mondială la popice a fost șocată când a văzut ce a primit în dar de la   Autoritatea Națională pentru Tineret și Sport.

Două tuburi de pastă de dinţi, trei săpunuri, două mere, o banană, o portocală şi un cozonac acesta este cadoul oferit de statul român în prag de Sărbători.  Toate acestea la un loc nu costă mai mult de 40 de lei.

“Mulţumesc naturii că sunt tare, dar am făcut un şoc când am văzut pachetul. A fost o lovitură puternică, nu ştiam dacă e adevărat. Am plâns…mult”, a spus Elisabeta Badea, campioană mondială la popice.

Elisabeta Badea este nevoită să muncească în casele bogaţilor, ca menajeră, întrucât fosta sportivă mai are de aşteptat trei ani pentru a primi indemnizaţia de merit, cea cuvenită pentru rezultatele pe care le-a obţinut în sport.

loading...
1 Comentariu
  1. Alin Nicorici spune

    Rusine, rusineeeeeeeee. Sportivi Romani merita aur nu sapunuri si paste de dinti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata