Breaking news

Costin Paval și Patrick Grigoriu, în sferturi de finală la turneul Challenger de la Roma

loading...

Costin Paval și Patrick Grigoriu s-au calificat marți, în sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP Challenger de la Roma, competiție dotată cu premii în valoare totală de 42,500 de euro.

costin paval - patrick georgiuCostin Paval și Patrick Grigoriu și-au adjudecat primul set cu scorul de 6-3, deși au debutat cu stângul în meci, pierzându-și serviciul chiar în debut.

Românii au reușit să revină de la scorul de 0-2, la 3-2, grație re-break-ului reușit la scorul de 2-1. Mai apoi, la 3-2, au făcut break, și la 5-3 au servit pentru adjudecarea primul set. Lucru care s-a și întâmplat după 37 de minute de joc.

În setul doi, perechea română a reușit să facă primul break la scorul de 2-2, iar pe cel de-al doilea la scorul de 4-2, fapt ce i-a adus în postura de a servi pentru meci. Lucru care s-a și întâmplat după doar o oră și 5 minute de joc cu perechea formată din italienii Marco Cecchinato și Matteo Viola.

Adrian Ungur și-a pierdut serviciul în debutul partidei, și mai apoi la scorul de 2-0, a făcut-o din nou, dar a reușit să egaleze scorul la 3-3, prin re-break-urile reușite la scorul de 1-3 și 2-3.

În sferturi de finală, românii va juca cu perechea formată din Andres Molteni și Marco Trungelliti. Accederea în sferturi la Roma le asigură românilor un cec în valoare de 540 de euro și 17 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata