Breaking news

Costin Pavăl și Adrian Ungur, în semifinalele probei de dublu a turneului Challenger de la Caltanissetta

loading...

Adrian Ungur și Costin Pavăl s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP challenger de la Caltanissetta din Italia, dotat cu premii totale de 106.500 euro.

adrian ungur - costin pavalAdrian Ungur și Costin Pavăl, favoriți numărul trei la turneul de la Caltanissetta, s-au impus joi, în sferturi de finală, în fața perechii formate din taiwanezii Hsien-Yin Peng și Tsung-Hua Yang.

Românii și-au adjudecat partida după o oră și 21 de minute de joc, cu scorul de 7-5, 7-6 (7-5).

În semifinale, Ungur și Pavăl vor juca cu favoriții doi ai competiției, argentinienii Guido Andreozzi și Guillermo Duran.

Calificarea în semifinale le asigură românilor un cec de 2.300 euro și 45 de puncte ATP.

Grație acestor puncte ATP, de luni, Adrian Ungur va intra în premieră în carieră, în top 100 jucători la dublu masculin.

În timp ce Costin Pavăl aflat în prezent pe locul 201 ATP la dublu, de luni, revine în top 200 jucători la nivel mondial și în funcție de rezultatul final de la Caltanissetta, poate reuși o urcare spectaculoasă în ierarhia mondială.

Adrian Ungur, în prezent locul 106 ATP la dublu, a câștigat anul acesta turneul BRD Năstase Țiriac Trophy de la București, alături de Marius Copil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata