Breaking news

Cosmin Olăroiu, condamnat la închisoare cu suspendare, în Emiratele Arabe Unite

loading...

Cosmin Olăroiu, antrenorul clubului Al-Ahli Dubai, a fost condamnat luni, la 3 luni de închisoare cu suspendare, luni la Abu Dhabi, pentru afirmații considerate insultătoare la adresa fostului său club, Al-Ain.

cosmin olaroiuCosmin Olăroiu va trebui să achite și o amendă de 4.150 euro, după ce a fost judecat sub acuzația că ar fi umilit echipa Al-Ain, care a cucerit sub conducerea sa titlul de campioană națională în 2012 și 2013.

Relația dintre cele două părți s-a deteriorat însă după plecarea tehnicianului român la Al-Ahli, în luna iunie, în timp ce contractul său cu Al-Ain era valabil până în 2015.

Obligat la momentul respectiv de Federația de fotbal din Emiratele Arabe Unite să achite 500.000 euro pentru ruperea unilaterală a contractului, Olăroiu a declarat: Donez acești bani lui Al-Ain pentru a cumpăra echipamente pentru jucătorii săi, pe care nu le-au mai schimbat de doi ani. Clubul Al-Alin a făcut imediat plângere în justiție.

În noiembrie 2013, Federaţia din Emiratele Arabe Unite l-a amendat pe Olăroiu cu 100.000 de dirhami (aproape 20.000 de euro) şi l-a suspendat trei meciuri. Doar pentru că românul a afirmat într-o conferinţă de presă că Al Ain îl dă în judecată pentru o problemă legată de contract, doar deoarece clubul are probleme financiare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata