Breaking news

Cosmin Moți, erou în presa internațională, după ce a eliminat Steaua din Liga Campionilor

loading...

Fotbalistul român, Cosmin Moți, este ridicat în slăvi de presa internațională după ce miercuri seară a fost eroul partidei Ludogoreţ – Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor. A marcat un gol și a apărat două penalty-uri din postura de portar ad hoc și a calificat echipa bulgară în Grupele Ligii Campionilor, eliminând astfel Steaua București.

moti in presa internationalaȘocați de reușita românului, jurnaliștii internaționali s-au întrecut în elogii la adresa fotbalistului.

Cosmin Moți a ocupat primele pagini ale publicațiilor internaționale după miracolul de miercuri seară de la Sofia când a fost eroul echipei bulgare Ludogoreţ.  

Englezii de la Daily Mirror l-au comparat  pe Moţi cu portarul sud-african Bruce Grobbelaar, în timp ce nemţii de la Bild au titrat: “Ucigaşul de la penalty-uri”. 

Singura întrebare care se pune acum este cine ar trebui să interpreteze rolul lui Moţi la Hollywood„, au scris cei de la uk.eurosport.yahoo.com.

Italienii de la Gazzetta dello Sport au titrat pe prima pagină: “Cosmin Moţi erou” 

Spaniolii de la MundoDeportivo au lăudat și ei performanța românului: Cosmin Moţi, fundaşul central al lui Ludogoreţ, a apărat două penalty-uri şi şi-a calificat echipa în Liga Campionilor”

La finalul partidei de fotbal, Cosmin Moți a spus că accederea în grupe nu e doar meritul lui ci al întregii echipe:  Nu sunt un erou! Eroi sunt jucătorii, antrenorii! Asta înseamnă să fii o echipă! Nu am avut deloc emoţii, nu am avut presiune. Nu mă aşteptam să apăr două penaltyuri dar mă bucur că am făcut-o şi că am şansa de a juca în Champions League. Mă bucură faptul că sunt apreciat de bulgari. Steaua are jucători valoroşi, dar aşa e în fotbal. Nu am discutat cu nimeni de la Steaua aseară. Erau supăraţi, e normal! Şi eu dacă eram în locul lor, nu aveam chef să stau la discuţii, mai ales cu adversarii. Vizavi de Chipciu, vreau să precizez că nu am zis că mă doare în cot de el. Am spus doar că e treaba lui dacă a spus că nu merit respect.

Moți a fost cel care a eliminat Steaua din Grupele Ligii Campionilor, care acum este nevoită să joace în Europa League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata