Breaking news

Columbia a învins Uruguay și s-a calificat în sferturi la Mondiale

loading...

Columbia a învins sâmbătă seară, naționala statului Uruguay cu scorul de 2-0, în optimi, și devine astfel cea de-a doua echipă calificată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

columbia - sferturi mdondial fotbalColumbia s-a impus lejer și fără emoții, cu un sec 2-0 în fața Uruguayului pe pe stadionul ”Maracana” din Rio de Janeiro, în prezența a 73,80 spectatori și a milioane de telespectatori.

James Rodriguez a fost vedeta Columbiei, fotbalistul marcând ambele goluri ale partidei, primul în minutul 28 și pe cel de-al doilea în minutul 50.

Tânărul James Rodriguez, care va împlini 23 de ani pe 12 iulie, jucător la AS Monaco, a devenit primul jucător care înscrie în primele patru meciuri ale turneului final, după Rivaldo și Ronaldo pentru Brazilia, la CM 2002.

Uruguay, semifinalista din 2010, părăsește competiția după o prestație sub așteptări. La actualul Mondial echipa statului Uruguay s-a făcut remarcată doar  prin eșecul din grupă cu Costa Rica (1-3) și pentru incidentul provocat de atacantul Luis Suarez, care l-a mușcat de umăr pe italianul Giorgio Chiellini.

Astfel că după 90 de minute regulamentare de joc, Columbia merge în sferturile de finală unde va juca cu Brazilia pentru un loc în semifinale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata