Breaking news

Clubul Rapid ar putea fi cumpărat de compania feroviară Grampet Group

loading...

Grampet Group confirmă zvonurile apărute în presă cu privire la discuții cu George Copos pentru preluarea clubului de fotbal, FC Rapid.

rapid cumparat de grampet groupGruia Stoica, Preşedintele companiei feroviare Grampet Group, confirmă că a discutat cu George Copos despre preluarea clubului Rapid, aflat în prezent în procedură de insolvență.

A existat o invitaţie la dialog din partea dlui George Copos, pentru cumpărarea clubul de fotbal Rapid, invitaţie pe care am onorat-o cu plăcere, dar care, încă, nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizăm în continuare propunerea făcută. Lucrurile sunt încă fluide, iar o decizie nu este încă cristalizată, aşa cum vă spuneam mai devreme. Cu siguranţă că nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit  amănunţit. Sutele de mii de fani al Rapid-ului, dar şi cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, merită o decizie atent cântărită”, a declarat Gruia Stoica.

Preşedintele Grampet Group s-a declarat flatat de atenţia pe care am primit-o în ultimele două zile din partea mass-media şi nu numai. Această atenţie mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp. Îmi doresc ca aceeaşi atenţie şi aceeaşi energie să se manifeste şi pe viitor în legătură cu acţiunile întreprinse de Grampet Group, una dintre cele mai mari companii româneşti, care are aproximativ 9.000 de angajaţi şi care a reuşit să pună steagul românesc în 9 ţări europene.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata