Breaking news

Claudiu Neacșu, olteanul care a renunțat la Atletico Madrid pentru o carieră în România

loading...

Claudiu Neacșu a început să joace fotbal încă de la vârsta de opt ani. După șase ani, a ajuns la echipa de juniori a clubul Atletico Madrid din Spania, însă dorul de casă l-a făcut să vină în țară.

neacsu claudiuClaudiu Neacșu a dovedit încă de mic talentul său în mânuirea mingii pe terenul de fotbal. La opt ani a mers singur și s-a înscris la echipa Constructorul Slatina unde a jucat timp de doi ani. Ca mai apoi să se transfere la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Slatina, unde timp de doi ani a fost pregătit de Costel Asănică şi Cristian Stănculeţu.

Spaniolii i-au văzut potențialul și în 2006 l-au luat la echipa de juniori a celebrului club Atletico Madrid. Olteanul a rezistat doar opt luni pe meleaguri madrilene. Dorul de casă l-a făcut să revină în țară, în speranța că și aici poate performa și poate reuși să-și clădească o carieră în fotbal. Numai că destinul nu i-a scos în cale impresarii și antrenorii potriviți care să-l susțină și să-l ducă la marile echipe din România.

În 2008, după ce s-a întors din Spania, a venit la clubul Alro Slatina, unde a reușit promovarea cu echipa în Liga a II-a. După care s-a transferat la echipa FC Piatra Olt.

S-a pregătit trei ani și cu profesorul Ion Pârvulescu, timp în care olteanul a fost în probe la echipele Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova. Însă din păcate, nu s-a concretizat niciun contract cu marile echipe din Liga I.

De două săptămâni este liber de contract și își dorește ca o minune să se producă și să prindă un contract cu o echipă din Liga I.

Vreau să încep anul cât mai bine. Cred că a venit timpul să fac pasul către primul eșalon. Îmi doresc foarte mult să semnez cu o echipă din Liga I. Sunt pregătit să fac față nivelului din prima ligă de fotbal a României”, a declarat Claudiu Neacșu pentru exclusivNEWS.ro 

La 22 de ani, Claudiu Neacșu se poate lăuda cu un palmares de peste 30 de goluri marcate atât din postura de mijlocaș cât și de cea de atacant.

loading...
2 Comentarii
  1. Денис Денис spune

    😉

  2. Денис Денис spune

    bv claudiule:)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata