Breaking news

Cinci români eliminați în primul tur la ATP Challenger Sibiu. Doar Ungur s-a calificat în optimi

loading...

Marius Copil, Tudor Sulea, Lucian Gheorghe, Vlad Victor Cornea și Bogdan Ionuț Apostol sunt cei cincți români eliminați încă din primul tur la ATP Challenger Sibiu 2014. Doar Adrian Ungur a reușit să acceadă în optimi de finală.

adrian ungur si marius copilDezastru total pentru români la ATP Challenger Sibiu 2014. Din cei opt români prezenți în primul tur al tabloului principal de simplu masculin al turneului de tenis challenger de la Sibiu, cinci au fost eliminați, unul calificat în optimi, iar Hănescu și Crivoi joacă mâine.

Marius Copil nu își revine deloc și bifează a doua înfrângere consecutivă într-un turneu challenger, în decurs de 7 zile, după cea de la Trnava. Copil a fost învins marți în două seturi, de Jaroslav Pospisil, cu scorul de 3-6, 2-6.

Tudor Sulea a început bine partida cu Grzegorz Panfil, conducând cu 2-0, însă a pierdut primul set în tie-break cu 4-7, iar setul doi l-a cedat cu 4-6.

Bogdan Ionuț Apostol a fost eliminat luni, în primul tur, de italianul Filippo Volandri, în două seturi, scor 2-6, 1-6.

Vlad Victor Cornea a cedat partida disputată cu neamțul Peter Torebko, în două, seturi, scor 1-6, 6-7(3-7).

Lucian Gheorghe a fost executat rapid de Potito Starace, cu un sec 6-1, 6-1, tot în primul tur.

Adrian Ungur este primul rom care a izbutit să acceadă în turul doi al turneului de simplu de la Sibiu din acest an. Ungur l-a învins pe italianul Andrea Arnaboldi, în două seturi, scor 6-2, 6-2, după fix o oră de joc.

În optimi, Adrian Ungur va juca cu Tomislav Brkic. calificarea în optimi la Sibiu, îi asigură lui Adrian Ungur un cec în valoare de 730 de euro și 8 puncte ATP. În 2013, Ungur a jucat semifinala la Sibiu, fiind învins de Jaroslav Pospisil.

Miercuri, Victor Hănescu va juca cu Victor Crivoi în primul tur, pentru a se decide ultimul român calificat în optimi de finală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata